საფერავი
ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში. აქვს მუქი ლალისფერი შეფერილობა და ძლიერი ჯიშური არომატი. მისთვის დამახასიათებელია შავი მოცხარის, შინდის და მაყვლის გემრიელი ტონები. ღვინო გამოირჩევა შესანიშნავად დაბალანსებული ტანინებითა და ხანგრძლივი, სასიამოვნო დაბოლოებით.
მიირთვით ქვევრის „საფერავი“ ცხარე და ცხელ კერძებთან, ხორცთან და ბოსტნეულთან ერთად.
უმჯობესია დალევის წინ ჩააციოთ 17-19 ˚C -მდე
წითელი მშრალი ღვინო | |
ყურძნის ტიპი: | 100% საფერავი |
წარმოშობა: | კახეთის რეგიონი |
მოცულობა: | 750 მლ |
ალკოჰოლი: | 11-14% |