მწვანე
ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევვრში და არის მუქი ჩალისფერი, ჯიშური დამახასიათებელი ბუკეტითა და არომატით, რომელშიც გამოიყოფა ძირითადად ციტრუსების სასიამოვნო ტონებით . ღვინო არის ხალისიანი, რბილი და მაღალტანინიანი.
იგი შესანიშნავად ერწყმის როგორც თეთრს, ისე შემწვარ და მოხარშულ ხორცს, ყველსა და ბოსტნეულს.
მიირთვით ჩაციებული 12-16 ˚C -მდე
თეთრი მშრალი ღვინო | |
ყურძნის ტიპი: | 100% კახური მწვანე |
წარმოშობა: | კახეთის რეგიონი |
მოცულობა: | 750 მლ |
ალკოჰოლი: | 11-14% |