რქაწითელი

ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში და არის მუქი ჩალისფერი შეფერილობის. გამოირჩევა მდიდარი ჯიშური არომატითა და მისთვის დამახასიათებელია ახალი ხილის ტონები: ატამი, კომში და სხვა მწიფე ყვითელი ხილი. გემოზე არის ჰარმონიული, სრული, ხანგრძლივად გამყოლი გემოთი და კარგად დაბალანსებული ტანინებით.

მიირთვით თეთრ ხორცთან, ზღვის ნაწარმთან და ბოსტნეულთან ერთად.

დალევის წინ ჩააციეთ 12-16 ˚C -მდე

თეთრი მშრალი ღვინო  
ყურძნის ტიპი: 100% რქაწითელი
წარმოშობა: კახეთის რეგიონი
მოცულობა: 750 მლ
ალკოჰოლი: 11-14%