რქაწითელი
ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში და არის მუქი ჩალისფერი შეფერილობის. გამოირჩევა მდიდარი ჯიშური არომატითა და მისთვის დამახასიათებელია ახალი ხილის ტონები: ატამი, კომში და სხვა მწიფე ყვითელი ხილი. გემოზე არის ჰარმონიული, სრული, ხანგრძლივად გამყოლი გემოთი და კარგად დაბალანსებული ტანინებით.
მიირთვით თეთრ ხორცთან, ზღვის ნაწარმთან და ბოსტნეულთან ერთად.
დალევის წინ ჩააციეთ 12-16 ˚C -მდე
თეთრი მშრალი ღვინო | |
ყურძნის ტიპი: | 100% რქაწითელი |
წარმოშობა: | კახეთის რეგიონი |
მოცულობა: | 750 მლ |
ალკოჰოლი: | 11-14% |