ხიხვი
ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში. სასმელის ფერი გარდამავალია -ღია ოქროსფერიდან მუქ ოქროსფერში. ხასიათდება დახვეწილი, სასიამოვნო გემოთი, მსუბუქი მუსკატისა და თაფლის ტონებით.
რეკომენდირებულია მიირთვათ: შემწვარ და მოხარშულ ხორცთან, თევზთან, ლობიოსთან, ყველთან და ბოსტნეულთან ერთად.
დალევის წინ ჩააციეთ 12-16 ˚C -მდე
თეთრი მშრალი ღვინო | |
ყურძნის ტიპი: | 100% ხიხვი |
წარმოშობა: | კარდენახის რაიონი, კახეთის რეგიონი |
მოცულობა: | 750 მლ |
ალკოჰოლი: | 14,5% |