ქართული ღვინის ფესტივალი ჰონგკონგი 2017
ქართული ღვინის ფესტივალი ჰონგკონგი 2017-ის ფარგლებში, ღვინის მაგისტრის დებრა მეიბურგის მიერ გამართულ მასტერკლასზე ქართული ღვინის უნიკალურობის, სტილის და ადგილობრივი ყურძნის შესახებ, წარმოდგენილი იყო ვაზიანის ღვინო ქინძმარაული, ასევე ფესტივალის ფარგლებში იმპორტიორებსა და დისტრიბუტორებს შესაძლებლობა ქონდათ დაეგემოვნებინათ ქვევრის ღვინოები მაყაშვილის მარნიდან - ქისი, საფერავი, კაბერნე და ვაზიანის ევროპული ტექნოლოგიით დამზადებული ღვინოები - მუკუზანი, ფიროსმანი, პრემიუმ საფერავი და ქინძმარაული.