ხიხვი

ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში. სასმელის ფერი გარდამავალია -ღია ოქროსფერიდან მუქ ოქროსფერში. ხასიათდება დახვეწილი, სასიამოვნო გემოთი, მსუბუქი მუსკატისა და თაფლის ტონებით.

რეკომენდირებულია მიირთვათ: შემწვარ და მოხარშულ ხორცთან, თევზთან, ლობიოსთან, ყველთან და ბოსტნეულთან ერთად.

დალევის წინ ჩააციეთ 12-16 ˚C -მდე

თეთრი მშრალი ღვინო
ყურძნის ტიპი: 100% ხიხვი
წარმოშობა: კარდენახის რაიონი, კახეთის რეგიონი
მოცულობა: 750 მლ
ალკოჰოლი: 14,5%