მწვანე

ღვინო დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევვრში და არის მუქი ჩალისფერი, ჯიშური დამახასიათებელი ბუკეტითა და არომატით, რომელშიც გამოიყოფა ძირითადად ციტრუსების სასიამოვნო ტონებით . ღვინო არის ხალისიანი, რბილი და მაღალტანინიანი.

იგი შესანიშნავად ერწყმის როგორც თეთრს, ისე შემწვარ და მოხარშულ ხორცს, ყველსა და ბოსტნეულს.

მიირთვით ჩაციებული 12-16 ˚C -მდე

თეთრი მშრალი ღვინო
ყურძნის ტიპი: 100% კახური მწვანე
წარმოშობა: კახეთის რეგიონი
მოცულობა: 750 მლ
ალკოჰოლი: 11-14%