ქისი

„ქისი“ დამზადებულია კახური ტრადიციული მეთოდით – ქვევრში და ხასიათდება მუქი ჩალისფერი შეფერილობით, ძლიერი ჯიშური არომატითა და მკვეთრად გამოხატული ტკბილი ატმისა და ნუშის ტონებით. მას აქვს ჰარმონიული, სასიამოვნო, ნაზი გემო, შესანისნავად დაბალანსებული ტანინებით.

მიირთვით ღვინო მოხარშულ ქათამთან, თევზთან, ყველთან და ბოსტნეულთან ერთად.

უმჯობესია დალევის წინ ჩააციოთ 12-16 ˚C -მდე

თეთრი მშრალი ღვინო
ყურძნის ტიპი: 100% ქისი
წარმოშობა: კახეთის მხარე
მოცულობა: 750 მლ
ალკოჰოლი: 11-14%